Sportcentrum Leek

Classic motor & bromfietsbeurs
26e Oldtimer & Classic Beurs Leek.

De 26e editie van de Oldtimer & Classic Beurs in Sportcentrum Leek is van vrijdag 7 t/m zondag 9 oktober. Twee grote hallen met meer dan 8000 m2 zijn beschikbaar voor de beurs.

Uiteraard zijn oldtimers, klassiekers zowel auto’s als motoren/ bromfietsen van 25 jaar en ouder uit privécollecties en van clubs van harte welkom. Ook voor de verkoop van oldtimers is er ruimte ingedeeld. Verkoop-stands met onderdelen, documentatie, miniaturen, gereedschap en veel andere zaken die passen bij de beurs kunnen inschrijven. Deelname is gratis.

Inschrijven kan door rechtsboven op deze pagina de button te gebruiken (inschrijven als deelnemer)

De voorgaande edities van de Oldtimer & Classic Beurs waren zeer succesvol. Heel veel bezoekers hebben de beurs da afgelopen jaren weten te vinden. In een aparte hal gereserveerd voor clubs staan prachtige en bijzondere exemplaren van diverse merken opgesteld. Waaronder een grote Stand van gezamenlijke Franse merkenclubs. En natuurlijk diverse andere clubs zoals de Boigwardclub, Historische Automobiel vereniging, Caravan club, Veteranen Oldtimerclub Roadstar, Ford Taunus M club, MG Noord zijn van de partij.

Alle informatie over deze beurs kunt u elders op deze site vinden.

Wij zien u graag als deelnemer of bezoeker op de 26e editie van de Oldtimer & Classic Beurs in Sportcentrum Leek.

25E editie van de Oldtimer & Classic Beurs een groot succes.

De 25e editie van de Oldtimer & Classic Beurs in Sportcentrum Leek is prima verlopen. En ondanks het benodigde coronatoegangsbewijs dat nodig was om de beurs te bezoeken, was het druk op de beurs.

De bezoekers en deelnemers genoten van mooie oldtimers en klassiekers. Vooral ook oldtimers en klassiekers die door de oldtimerclubs zijn ingebracht stonden er schitterende en bijzondere voertuigen opgesteld. Een vijftal Franse clubs had als thema limousines. Waaronder een paar bijzondere exemplaren.

Diverse andere clubs zoals de Historische Automobiel Vereniging, MG Noord, Ford Taunus M club, Caravanclub, Traction Club, Panhard Club, Veteranen Automobiel Club Roanster en Honda hadden mooie voertuigen meegebracht en veel belangstelling van de bezoekers kregen.
Ook de Veteranen Motoren Club stond met prachtige meestal vooroorlogse motoren op de beurs.

De verkoop-stands met boeken, onderdelen, miniaturen en retrospullen deden goede zaken. Een aantal van hen heeft inmiddels alweer ingeschreven voor de 26e editie in 2022.

Op zondag werd er een jubileum oldtimerrit over 80 km verreden door de omgeving van Leek. 70 oldtimers en klassiekers deden hieraan mee. Een speciaal ingericht parkeerterrein met op zondag nog eens extra 70 oldtimers en klassiekers te bewonderen. En natuurlijk na de rit nog een bezoekje aan de oldtimersbeurs brengen.

De 26e editie staat dan ook alweer in de agenda van 2022. De beurs wordt dan gehouden van vrijdag 7 t/m 9 oktober. Alle informatie over de beurs kunt u vinden elders op deze site. Ook een foto impressie van de beurs staat in de fotogalerij.

Inschrijven als deelnemer


Contact
Sportcentrum Leek
T: 0594 512 040


evenementen@sportcentrumleek.nl
info@oldtimerleek.nl

www.sportcentrumleek.nl

Volg ons via:

Twitter      Facebook
Copyright
Sportcentrum Leek