Sportcentrum Leek

Classic motor & bromfietsbeurs
24e Oldtimer & Classic Beurs Leek.
Het is alweer voor de 24e keer dat de Oldtimer & Classic Beurs in Sportcentrum Leek wordt georganiseerd. De altijd drukke en succesvolle beurs is van vrijdag 11 oktober van 17:00 tot 21:00 uur en zaterdag 12 en zondag 13 oktober van 10:00 tot 18:00 uur in twee grote hallen van het sportcomplex.
Meer dan 8000 m2 vol met oldtimers en klassiekers zowel auto’s als motoren en alles wat daar bij hoort.

Bijzonder is wel dat er een groot aantal clubs aanwezig zijn. Een complete hal is daar ook voor bestemd. De clubs richten hun stands naar eigen inzicht in en met prachtige resultaten. Succesvol is ook de samenwerking met de organisatie. De clubleden zijn al weer druk met het organiseren van de komende beurs.

Uiteraard zijn oldtimers, klassiekers en motoren uit privé collectie ook van harte welkom. Ook voor de verkoop van oldtimers is er ruimte ingedeeld. En veel verkoop-stands met onderdelen, documentatie, miniaturen, gereedschap en veel andere zaken die passen bij de beurs zijn aanwezig.

De organisatie is bezig om specials naar de beurs te halen. Bijzondere voertuigen waarvan nog maar weinig te vinden zijn. Wij houden u de komende maanden op de hoogte. Nieuwtjes plaatsen op de site en Facebook.
Voor deelname en informatie kunt u terecht op onze elders op deze site Ook op deze site kunt u inschrijven voor de beurs.


Foto´s van 2018 staan in de galerij!


Contact
Sportcentrum Leek
T: 0594 512 040


evenementen@sportcentrumleek.nl
info@oldtimerleek.nl

www.sportcentrumleek.nl

Volg ons via:

Twitter      Facebook
Copyright
Sportcentrum Leek