Sportcentrum Leek

Classic motor & bromfietsbeurs
 25e Oldtimer & Classic Beurs Leek.

Ondanks het corona virus ziet de organisatie van de oldtimerbeurs in Leek toch mogelijkheden de 25e editie van deze beurs te organiseren.(onder voorbehoud) Uiteraard handteren wij de regelgeving die door de overheid is vastgesteld. De anderhalve meter regel wordt ook op de oldtimerbeurs toegepast. Het belooft weer een mooie beurs te worden met veel bijzondere voertuigen.

25 jaar Oldtimer & Classic Beurs in Leek. De eerste oldtimerbeurs ooit begonnen in 1984 in Leek was gelijk een succes. Vanaf 1988 werd de 5e t/m de 15e editie in 1998 in de enige hal van Sportcentrum Leek gehouden. Daarna is de beurs een tijd lang niet georganiseerd. In 2011 is de organisatie weer opgestart in het veel groter geworden Sportcentrum Leek. De beurs wordt nu gehouden in twee grote hallen met meer dan 8000 m2 ruimte.
Bijzonder is wel dat er een aantal clubs aanwezig zullen zijn. De diversiteit van merken en modellen is groot. Een grote stand met Franse oldtimers en klassiekers van een zevental clubs hebben als thema limousines. De Historische automobiel, MG Noord, Ford Taunus M Club, Borgward club, Nieuw dit jaar de Panhard club, ‘La fetes des Limousines’ . En ook de caravanclub is weer van de partij.

Uiteraard zijn oldtimers, klassiekers en motoren uit privé collectie ook van harte welkom. Ook voor de verkoop van oldtimers is er ruimte ingedeeld. En veel verkoop-stands met onderdelen, documentatie, miniaturen, gereedschap en veel andere zaken die passen bij de beurs zijn aanwezig.

Voor deelname en informatie kunt u terecht elders op deze site Ook op deze site kunt u inschrijven voor deelname.

Op zondag 11 oktober wordt er jubileum oldtimerrit vanaf Sportcentrum Leek gereden
. De rit start om 10:30 vanaf Sportcentrum Leek en komt daar ook weer terug. Natuurlijk is een entreekaartje inbegrepen.

INSCHRIJFFORMULIER OLDTIMERRIT 2020


Contact
Sportcentrum Leek
T: 0594 512 040


evenementen@sportcentrumleek.nl
info@oldtimerleek.nl

www.sportcentrumleek.nl

Volg ons via:

Twitter      Facebook
Copyright
Sportcentrum Leek