Sportcentrum Leek

Classic motor & bromfietsbeurs
De 25e jubileumeditie van de Oldtimer & Classic Beurs in Sportcentrum Leek gaat door. Van vrijdag 8 t/m zondag 10 oktober 2021.

Gelukkig worden de omstandigheden rond het coronavirus steeds beter en gaat Nederland weer geleidelijk terug naar normaal. Reden genoeg om de 25e jubileumeditie van deze beurs te organiseren. Uiteraard handteren wij de regelgeving die tijdens de beurs in oktober gelden.

25 jaar Oldtimer & Classic Beurs in Sportcentrum Leek. De eerste oldtimerbeurs ooit begonnen in 1984 in Leek was gelijk een succes. Vanaf 1988 werd de 5e t/m de 15e editie in 1998 in de enige hal van Sportcentrum Leek gehouden. Daarna is de beurs een tijd lang niet georganiseerd. In 2011 is de organisatie weer opgestart in het veel groter geworden Sportcentrum Leek. De beurs wordt nu gehouden in twee grote hallen met meer dan 8000 m2 ruimte.

Ook op de 25e editie zullen een aantal clubs aanwezig zijn. Een complete hal is daar ook voor bestemd. De diversiteit van merken en modellen is groot. Een grote stand met Franse oldtimers en klassiekers van een zevental clubs hebben als thema limousines.

Uiteraard zijn oldtimers, klassiekers en motoren uit privécollecties ook van harte welkom. Ook voor de verkoop van oldtimers is er ruimte ingedeeld. En veel verkoop-stands met onderdelen, documentatie, miniaturen, gereedschap en veel andere zaken die passen bij de beurs zijn aanwezig.

Voor deelname en informatie kunt u terecht elders op deze site. Ook op deze site kunt u inschrijven voor de beurs.

De beurs wordt gehouden van vrijdag 8 t/m zondag 10 oktober 2021.
De openingstijden zijn vrijdag van 17:00 uur tot 21:00 uur en zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00 uur.

Op zondag 10 oktober wordt de jubileum oldtimerrit vanaf Sportcentrum Leek gereden. De rit start om 10:30 vanaf Sportcentrum Leek en komt daar ook weer terug. Natuurlijk is een entreekaartje inbegrepen. 

Inschrijven voor de Oldtimerrit op 10 oktoberContact
Sportcentrum Leek
T: 0594 512 040


evenementen@sportcentrumleek.nl
info@oldtimerleek.nl

www.sportcentrumleek.nl

Volg ons via:

Twitter      Facebook
Copyright
Sportcentrum Leek