Sportcentrum Leek

Classic motor & bromfietsbeurs
25E editie van de Oldtimer & Classic Beurs een groot succes.

De 25e editie van de Oldtimer & Classic Beurs in Sportcentrum Leek is prima verlopen. En ondanks het benodigde coronatoegangsbewijs dat nodig was om de beurs te bezoeken, was het druk op de beurs.
Lees verder..


24e editie van de Oldtimer & Classic Beurs een prachtig en gezellig oldtimer en klassieker gebeuren.

Veel bezoekers hebben een bezoek gebracht aan de 24e editie van de Oldtimerbeurs in Sportcentrum Leek. Twee hallen vol met Oldtimers, klassiekers en motoren. En er stonden weer prachtige en bijzondere exemplaren op de beurs. Een Dodge Brother Ziekenauto uit 1920 had veel bekijks. Deze ziekenauto is nog het enige overgebleven exemplaar in Nederland.
Lees verder..


23e editie van de Oldtimer & Classic Beurs een mooi en sfeervol evenement. 
Ondanks het warme weer hebben veel bezoekers een bezoek gebracht aan de 23e editie van de Oldtimerbeurs in Sportcentrum Leek. Twee hallen vol met Oldtimers, klassiekers en motoren.
Lees verder..


22E Oldtimer & Classic Beurs een feest van herkenning en gezelligheid.
Heel veel bezoekers hebben het afgelopen weekend genoten van de prachtige en bijzondere oldtimers en motoren in Sportcentrum Leek. Zeldzaam was een Peugeot van inmiddels 114 jaar oud. De eerste auto waarmee in Nederland het eerste dodelijk ongeluk is gebeurd En nog steeds in een perfecte staat.
Lees verder..


12.10.2016
21e Oldtimer & Classic Beurs in Sportcentrum Leek een groot succes.
Grote aantallen bezoekers bezochten de Oldtimerbeurs in Leek, en genoten van de prachtige en bijzondere exemplaren. Oldtimers en klassiekers van begin vorige eeuw tot eind jaren tachtig stonden te pronken in de twee grote hallen van Sportcentrum Leek. Ook een mooie collectie zijspancombinaties van de Veteranen Motoren Club trokken veel aandacht.
Lees verder..


16.10.2015
20e Oldtimer & Classic Beurs een feest van herkenning en gezelligheid.


Heel veel bezoekers hebben het afgelopen weekend genoten van de prachtige en bijzondere oldtimers en motoren in Sportcentrum Leek. Zeldzaam is de “Lorraine Dietrich Tonneau van inmiddels 108 jaar oud. En nog steeds in een perfecte staat. Ook klassiekers uit de jaren ’50 t/m ’80 hadden een grote belangstelling. Vaak auto’s die pa of opa voor de deur had staan. En dan komen de verhalen los over wat er in die tijd gebeurd was met de auto. kramen met onderdelen, miniaturen, gereedschappen, en vele andere zaken werden goed verkocht. En tijdens de beursdagen een en al gezelligheid met live muziek en het uitwisselen van contacten. Het is dan niet de grootste maar nog altijd wel de gezelligste beurs.
Lees verder..


oktober 2014
Exclusieve oldtimers op de 19e Oldtimer & Classic Beurs in Sportcentrum Leek
De 19e Oldtimer & Classic Beurs 2014 in Sportcentrum leek gehouden in het tweede weekend van oktober was een lust voor het oog voor liefhebbers van oldtimers, klassiekers en motoren. De twee hallen van Sportcentrum leek stonden bomvol met schitterende voertuigen uit het verre verleden.
Lees verder..


18e Oldtimer & Classic Beurs Leek.
OLDTIMERBEURS GROOT SUCCES EN DRUK BEZOCHT

Meer dan 7000 bezoekers wisten de 18e Oldtimer & Classic Beurs op vrijdag 10, zaterdag 12 en zondag 13 oktober jl. in Sportcentrum Leek te vinden. Sinds de beurs in 2011 weer is opgestart blijkt toch weer dat aan de behoefte wordt voorzien van liefhebbers van oude oldtimers en motoren van ver voor de tweede wereldoorlog tot in de jaren ’80.
Lees verder..


17e OLDTIMERBEURS GROOT SUCCES EN DRUK BEZOCHT
Meer dan 6000 bezoekers wisten de 17e Oldtimer & Classic Beurs op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 oktober jl. in Sportcentrum Leek te vinden. Sinds vorig jaar is de beurs weer opnieuw opgestart en bleek toch weer aan de behoefte te voorzien van liefhebbers van oude oldtimers en motoren van ver voor de tweede wereldoorlog tot in de jaren ´80.
Lees verder..


16e Oldtimer & Classic Beurs Leek.
Meer dan 5000 bezoekers hebben de 16e Oldtimer & Classic Beurs op zaterdag 8 en zondag 9 oktober jl. bezocht. Het was 13 jaar geleden dat de laatste beurs in Sportcentrum Leek gehouden is. De 15 voorgaande beurzen werden altijd goed bezocht en waren een gezellige ontmoetingsplaats voor de liefhebbers van Oldtimers en motoren.
Lees verder..


Contact
Sportcentrum Leek
T: 0594 512 040


evenementen@sportcentrumleek.nl
info@oldtimerleek.nl

www.sportcentrumleek.nl

Volg ons via:

Twitter      Facebook
Copyright
Sportcentrum Leek