Sportcentrum Leek

Classic motor & bromfietsbeurs
6e Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit zondag 20 mei 2018.

Op 1e Pinksterdag zondag 20 mei wordt voor de 6e keer de Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit georganiseerd voor oldtimers en motoren van 25 jaar en ouder. De rit start en finisht bij de Borg op Landgoed Nienoord in Leek. De rit is ongeveer 90 kilometer lang. En uiteraard is er weer een mooie route uitgezet. Verzamelen op het terrein voor de borg om 10:00 uur waar de koffie en koek voor u klaar staat. Start vanaf 10:30 uur voor de motoren voorafgegaan door een auto van de organisatie. Om 11:00 uur vertrekken de auto’s voor hun rit door de mooie omgeving van Leek.

Halverwege de rit is er een koffiepauze en rond 14:30 – 15:00 uur wordt u weer terug verwacht op het Landgoed Nienoord voor een lunch in Grand Café Borg Nienoord.

De 6e Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit is op initiatief van Sportcentrum en een onderdeel van de Oldtimer & Classic Beurs.Inschrijfformulier 2018 Pinkster Oldtimerrit


Gebruik dit inschrijfformulier voor het aanmelden voor de Pinkster Oldtimerrit of stuur ons alle gegevens per mail : info@oldtimerleek.nl
Voor informatie zijn wij te bereiken via Sportcentrum Leek, T 0594 512040


7 juni 2017
5e Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit georganiseerd door Sportcentrum Leek en Oldtimerbeurs Leek zeer geslaagd.


Zondag op eerste Pinksterdag is alweer voor de 5e keer de Oosterheerdt Pinkstel Oldtimerrit verreden vanaf het Landgoed Nienoord. Op het terrein voor de borg was het weer een komen en gaan van mooie klassiekers en oldtimers. Rond de klok van 11:00 uur vertrokken de deelnemers voor een rit van 95 km onder grote belangstelling richting Friesland. Met een koffiepauze op het parkeerterrein van Montagna d’Oro (verkoop van klassieke Italiaanse auto’s) werd de rit voortgezet richting Nienoord in Leek. In het Grand Café Nienoord kregen de deelnemers een lunchbuffet aangeboden. De auto’s stonden voor het Borgterrein opgesteld en konden door de vele bezoekers nog eens goed bekeken worden. En volgens Eelco Hofman van Hofman Classic en Sportscars uit Leek werd er niet uitgerukt om gestrande voertuigen op te halen.
Al met al weer een gezellige dag voor Oldtimer en klassieker liefhebbers.

zie de galerij voor de foto´s!foto´s staan in de galerij


Contact
Sportcentrum Leek
T: 0594 512 040


evenementen@sportcentrumleek.nl
info@oldtimerleek.nl

www.sportcentrumleek.nl

Volg ons via:

Twitter      Facebook
Copyright
Sportcentrum Leek