Sportcentrum Leek

Classic motor & bromfietsbeurs
25E editie van de Oldtimer & Classic Beurs een groot succes.

De 25e editie van de Oldtimer & Classic Beurs in Sportcentrum Leek is prima verlopen. En ondanks het benodigde coronatoegangsbewijs dat nodig was om de beurs te bezoeken, was het druk op de beurs.
De bezoekers en deelnemers genoten van mooie oldtimers en klassiekers. Vooral ook oldtimers en klassiekers die door de oldtimerclubs zijn ingebracht stonden er schitterende en bijzondere voertuigen opgesteld. Een vijftal Franse clubs had als thema limousines. Waaronder een paar bijzondere exemplaren.

Diverse andere clubs zoals de Historische Automobiel Vereniging, MG Noord, Ford Taunus M club, Caravanclub, Traction Club, Panhard Club, Veteranen Automobiel Club Roanster en Honda hadden mooie voertuigen meegebracht en veel belangstelling van de bezoekers kregen.
Ook de Veteranen Motoren Club stond met prachtige meestal vooroorlogse motoren op de beurs.

De verkoop-stands met boeken, onderdelen, miniaturen en retrospullen deden goede zaken. Een aantal van hen heeft inmiddels alweer ingeschreven voor de 26e editie in 2022.

Op zondag werd er een jubileum oldtimerrit over 80 km verreden door de omgeving van Leek. 70 oldtimers en klassiekers deden hieraan mee. Een speciaal ingericht parkeerterrein met op zondag nog eens extra 70 oldtimers en klassiekers te bewonderen. En natuurlijk na de rit nog een bezoekje aan de oldtimersbeurs brengen.Contact
Sportcentrum Leek
T: 0594 512 040


evenementen@sportcentrumleek.nl
info@oldtimerleek.nl

www.sportcentrumleek.nl

Volg ons via:

Twitter      Facebook
Copyright
Sportcentrum Leek