Sportcentrum Leek

Classic motor & bromfietsbeurs
17e OLDTIMERBEURS GROOT SUCCES EN DRUK BEZOCHT
Meer dan 6000 bezoekers wisten de 17e Oldtimer & Classic Beurs op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 oktober jl. in Sportcentrum Leek te vinden. Sinds vorig jaar is de beurs weer opnieuw opgestart en bleek toch weer aan de behoefte te voorzien van liefhebbers van oude oldtimers en motoren van ver voor de tweede wereldoorlog tot in de jaren ´80.


De 17e editie is daarin zeker geslaagd. Twee hallen (8500 m2 ) vol met auto´s- motoren - bromfietsen - tractoren etc. Ook heel veel stands met onderdelen - miniaturen - boeken - gereedschap en allerhande artikelen zoals reclameborden, schilderijen, oud speelgoed en nog veel meer werd er te koop aangeboden.

Of het nu om een grote Amerikaan of een A-Ford ging. Of een klassieker uit de jaren ´50 of ´60. Van alles was er aanwezig. Ook veel oldtimers en motoren van voor de oorlog waren er. Voor elk wat wils.

Diverse verenigingen waren aanwezig om hun club te promoten. En uiteraard de mooiste modellen van hun merk te showen.

Naast het grote aanbod is gezelligheid één van de belangrijkste factoren op de beurs. Een tapijtje op de vloer, de deelnemers stimuleren om er een mooie bijzondere expositie van te maken. Een grote verscheidenheid van diverse merken en modellen. Zodat de show interessant is, en er niet te veel van hetzelfde wordt getoond. Ook gaan we voor kwaliteit. roestbakken worden geweerd. Uiteraard op bepaalde specialiteiten na. Zo was er een werkplaats uit de jaren ´50 en ´60 compleet ingericht met spullen uit die tijd.

De organisatoren Anton Rosema en Jacob Veenema hebben veel enthousiaste reacties gehad over de 17e Oldtimer & Classic Beurs in Sportcentrum Leek. En de 18e editie is dan alweer gepland voor de tweede week van oktober in 2013. Een 25 tal standhouders heeft zich inmiddels al weer ingeschreven. En ook een aantal nieuwe Oldtimerclubs hebben zich gemeld om aan het spektakel van volgend jaar deel te nemen.Contact
Sportcentrum Leek
T: 0594 512 040


evenementen@sportcentrumleek.nl
info@oldtimerleek.nl

www.sportcentrumleek.nl

Volg ons via:

Twitter      Facebook
Copyright
Sportcentrum Leek