Sportcentrum Leek

Classic motor & bromfietsbeurs
16e Oldtimer & Classic Beurs Leek.
Meer dan 5000 bezoekers hebben de 16e Oldtimer & Classic Beurs op zaterdag 8 en zondag 9 oktober jl. bezocht. Het was 13 jaar geleden dat de laatste beurs in Sportcentrum Leek gehouden is. De 15 voorgaande beurzen werden altijd goed bezocht en waren een gezellige ontmoetingsplaats voor de liefhebbers van Oldtimers en motoren.

De 16e editie is daarin zeker geslaagd. Twee hallen (8500 m2 ) vol met auto´s- motoren - bromfietsen - tractoren etc. Ook heel veel stands met onderdelen - miniaturen - boeken - gereedschap en allerhande artikelen zoals reclameborden, schilderijen, oud speelgoed en nog veel meer werd er te koop aangeboden.

Of het nu om een grote Amerikaan of een A-Ford ging. Of een klassieker uit de jaren ´50 of ´60. Van alles was er aanwezig. Ook veel oldtimers en motoren van voor de oorlog waren er. Voor elk wat wils.

Diverse verenigingen waren aanwezig om hun club te promoten. En uiteraard de mooiste modellen van hun merk te showen.

Naast het grote aanbod is gezelligheid een van de belangrijkste factoren op de beurs. Een tapijtje op de vloer, de deelnemers stimuleren om er een mooie bijzondere expositie van te maken. Een grote verscheidenheid van diverse merken en modellen. Zodat de show interessant is, en er niet te veel van hetzelfde wordt getoond. Ook gaan we voor kwaliteit. roestbakken worden geweerd. Uiteraard op bepaalde specialiteiten na. Zo was er toch een Citroen 2CV te zien die zo uit een schuur gehaald was. En dat is dan weer leuk omdat de stroresten er nog in zaten, en men kan zien wat er zoal moet gebeuren om de auto weer toonbaar op te knappen. Voor een impressie van de beurs bekijk de foto´s op onze site.
De organisatoren Anton Rosema en Jacob Veenema hebben veel enthousiaste reacties gehad over de 16e Oldtimer & Classic Beurs in sportcentrum Leek. En de 17e editie is dan alweer gepland voor de tweede week van oktober in 2012. Een 25 tal standhouders heeft zich inmiddels al weer ingeschreven.

 
Contact
Sportcentrum Leek
T: 0594 512 040


evenementen@sportcentrumleek.nl
info@oldtimerleek.nl

www.sportcentrumleek.nl

Volg ons via:

Twitter      Facebook
Copyright
Sportcentrum Leek